N. D.

Parlamentarul prahovean Sorin Teju şi soţia acestuia se află internaţi la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde au fost spitalizaţi de urgenţă, în urma unui cumplit accident de circulaţie, după cum am aflat de la deputatul Virgil Guran, reprezentant al aceleiaşi formaţiuni politice din care face parte şi Teju – Partidul Liberal Reformator. ”Sorin Teju este mai bine, dar soţia acestuia se află în comă indusă. Faptul că amândoi au rezistat zilele acestea este un lucru încurajator pentru noi”, ne-a declarat, ieri, interlocutorul nostru care ne-a precizat că a ţinut legătura în permanenţă, pentru a afla starea soţilor Teju, atât cu membrii familiei acestora, cât şi cu medicii de la Bucureşti.
Deputatul Sorin Teju şi soţia acestuia s-au aflat printre victimele unui grav accident care a avut loc, vineri seară, pe DN 1A, în localitatea Lipăneşti.
Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor rutieri din Prahova, maşina Dacia Sandero în care se aflau deputatul Sorin Teju, soţia sa şi un alt cuplu şi care circula pe DN 1 A, pe sensul de mers Ploieşti – Vălenii de Munte, a fost lovită violent de un autoturism Mercedes, care circula în direcţia Lipăneşti – Ploieşti. Se pare ca Mercedesul, condus de un tânăr de 20 de ani, a depăşit un TIR şi nu a mai avut timp să revină pe banda de circulaţie regulamentară. În urma ciocnirii celor două maşini, o persoană- pasagerul aflat în dreapta şoferului din Mercedes – a murit pe loc. În impact, celelalte victime au suferit răni grave, deputatul Sorin Teju având ambele picioare fracturate, iar soţia acestuia intrând în comă.
Celelalte două persoane din autovehiculul în care se aflau soţii Teju au suferit, la rându-le, diferite contuzii şi traumatisme, fiind în comă. De asemenea, şoferul Mercedesului s-a ales cu răni grave. Fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare, vineri, după producerea accidentului, circulaţia în zonă s-a desfăşurat, pe un singur fir, aproximativ o oră.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorAcord pentru guvernarea Greciei