• Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a oferit distinctia pentru sprijinul acordat Polului de Crestere Ploiesti-Prahova

Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, i-a oferit, ieri, directorului Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Liviu Musat, trofeul „Mihai Viteazul”. „Fiind aceasta perioada de aniversare a 95 de ani de la crearea statului roman modern, Fundatia “Mihai Viteazul” acorda al cincilea trofeu din intreaga ei existenta domnului Liviu Musat, pentru sprijinul deosebit acordat Polului de Crestere Ploiesti – orasul lui Mihai Viteazul”, a mentionat Mircea Cosma, care este si presedintele societatii cultural-istorice. „Sa stiti ca in 23 de ani de existenta a Societatii cultural-istorice „Mihai Viteazul”, am acordat cinci trofee si colectivul fundatiei nu acorda cu mare usurinta un asemenea trofeu, dar am considerat ca semnarea contractelor pentru finantarea modernizarii liniilor de tramvai din Ploiesti este un prilej pentru a inmana acest trofeu”, a mai declarat presedintele CJ Prahova. „Suntem onorati si eu, si colegii mei, de asemenea, pentru primirea acestei distinctii. Sunt peste 12 ani de cand am avut onoarea sa va cunosc, atat pe dumneavoastra, cat si pe ceilalti colegi din Consiliul Judetean si, de fiecare data cand vreau sa invat din tainele administratiei, gandul ma trimite, automat, catre dumneavoastra. Sunteti unul dintre cei care – daca vreodata se va scrie vreo carte a administratiei locale din Romania – un capitol se poate intitula fara nicio exagerare «Mircea Cosma»”, a spus, evident emotionat, Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia.
Oferirea distinctiei a avut loc dupa semnarea contractelor de finantare a reabilitarii caii de rulare a tramvaielor 101 si 102 din municipiul Ploiesti, eveniment asupra caruia vom reveni cu detalii in editia de luni a cotidianului Prahova.
V.STOICA