Baschetbalistii de la CSU Asesoft s-au intalnit miercuri cu cei mai mici iubitori ai acestui joc, in parc la Sala Sporturilor. „Vara Copiilor” a fost ziua dedicata baschetului, asadar nu puteau lipsi campionii nationali, care i-au incantat pe micuti cu prezenta lor. Concurentii inscrisi in concursul de aruncari la cos au primit sfaturi, au urmarit demonstratii si s-au fotografiat cu baschetbalistii de la CSU Asesoft.
Eveniment organizat de Asociatia pentru Promovarea Turismului Prahova, Radio Prahova si Asociatia AlDeCe, cu sprijinul Primariei, „Vara Copiilor” se desfasoara in fiecare zi de miercuri de la ora 18 in parc, langa Sala Sporturilor. Pe 22 august, avem concurs de karaoke, cu un invitat special: Madalina Cernat!
Nu vor lipsi de la fata locului partenerii evenimentului, Bibi Touring si Fun 4 kids, care vor anima atmosfera cu jocuri haioase. Iar sponsorii (Zen Sport, Tymbark, Cursuri copii Ploiesti, Napoca, Muzeul de Arta Ploiesti) au pregatit deja cele mai atractive premii pentru cei mai talentati copii.