V.S.

Cele două pasaje subterane aflate sub Bulevardul București din Ploiești vor fi din nou supuse unor analize în scopul verificării stării lor fizice și dacă există posibilitatea de a fi redeschise pentru publicul larg.
Primăria Ploiești a constatat – a câta oară? – necesitatea redeschiderii pasajelor pietonale subterane de sub artera respectivă de circulație, pasaje aflate într-o stare de degradare avansată cauzată de vechimea acestora, de infiltrațiile existente, cât și de lipsa lucrărilor de întreținere.
Potrivit municipalității, scopul tentativei de redeschidere a celor două pasaje subterane este acela de fluidizare a traficului intens ce se desfășoară pe Bd. București, în special la primele ore ale dimineții, atunci când circulația este foarte intensă la ieșirea din Ploiești spre București.
Deși s-a mai luat în discuție redeschiderea acelor două pasaje subterane – acum închise – și nu s-a ajuns la nicio soluție, din mai multe motive, unele legate și de posibilitatea ca acestea să devină adăposturi pentru oamenii străzii, Primăria Ploiești pune acum la bătaie 25.000 de lei fără TVA pentru efectuarea expertizării lor tehnice.